За Нас

Ние сме ИП Иновейшънс ЕООД, българска компания, която е фокусирана върху въвеждането на българския пазар на иновативни продукти и технологии, свързани с пълноценния във всички аспекти начин на живот.

Акцентът е поставен върху промяната, към която всеки от нас се стреми. Промяната е естествения стремеж да търсим и намираме правилните решения – онези, които синхронизират тялото и Духа, и които ни дават усещането за щастие и хармония. Новата наука ЕПИГЕНЕТИКА ни дава нов път и нов поглед върху възможността сами да контролираме проявлението на гените си по желан от нас начин, а благодарение устройството S-Drive, можем да получим отговорите на всички въпроси, свързани с оптималното ни съществуване и стремеж за дълголетие.

Една от компаниите, които представляваме за България е Cell Wellbeing Ltd. – високо технологична компания, която използва последни научни открития в областта на клетъчната биология, квантовата механика и епигенетиката.

На база 10-годишната развойна дейност в областта на био информацията, научният екип на компанията, състоящ се от изтъкнатите учени Д-р Карлос Ороско, Д-р Алфонс Майер, Д-р Маркус Стантън и др. е разработил уникални по рода си технологии и системи за събиране, оценка и разчитане на данни, получени от био-сигнали. Тези сигнали се излъчват от космените луковици, при поставянето им върху т. нар. спектрална спирала на Тесла, която е основната част на разработеното от Cell Wellbeing Ltd. устройство S-Drive. То записва и дигитализира получената информация, която се изпраща в зашифрован вид по интернет до технически център.

Техническият център е базиран в Хамбург, Германия, оборудван с мощни компютърни системи, основаващи се на получили европейско съответствие (СЕ) биорезонансни технологии, които незабавно преглеждат и обработват информацията за цялата система на организма, представяйки ни я в епигенетична картография.

Адрес

бул. Александър Малинов № 91

Етаж 5, Офис 502

Младост 4, София

Работно Време

Пон - Пет: 09 – 18 часа

Съб: 10 - 17 часа

Неделя: Почивен ден