S-Drive технология

отключете потенциала си

Иновативната технология S-Drive

S-Drive е първата по рода си в България иновативна технология.

Системата е разработена от Cell Wellbeing в Германия – страна с водеща роля в сферата на съвременната наука и резонансните технологии.

S-Drive не е медицинско устройство и не се ползва за диагностика или лечение на заболявания и състояния. Поради тази специфичност  покрива  голям периметър на приложение в областта на красотата и здравето, анти-стареене, спорт, фитнес  и др.

Технологията S-Drive ни предоставя лична епигенетична картография, базирана на епигенетичната био-информация, заложена в клетките ни.

Основната част на преносимото устройство S-Drive е спектрална спирала – „Спиралата на Тесла”, която преобразува естествените вълнови честоти, получени от няколко косъма с коренчета до  цифров файл.

Генетичният материал е косъм, защото концентрацията на повечето елементи в космената луковица са значително по-високи, отколкото тези в кръвта и другите тъкани.

Спиралата създава скаларна вълна̀, която отчита доловените сигнали. Специален софтуер подготвя информацията в цифров запис. Данните се криптират и достигат строго защитените сървъри в технологичния център на Cell Wellbeing Ltd. в Хамбург – Германия. Мощните суперкомпютърни системи декодират и обработват информацията, като разпределят приоритетно над 800 показателя в диаграми и след броени минути връщат напълно завършена епигенетична картография.

Благодарение S-Drive можем да разберем точно кои епигенетични сигнали влияят върху генната ни експресия и следвайки препоръките и стъпките да отключим потенциала , който носим в себе си и постигнем оптимално благосъстояние и ефективност.

Епигенетично картографиране

WELLNESS епигенетична картография

Wellness

Променете изцяло начина си на живот, навиците в храненето, чувствата, мислите и дори възприятията си като разберете епигентичните влияния, които ще отключат Вашия потенциал!

Епигенетиката във спорта

Фитнес и Спорт

Вашият 90-дневен план
за постигане на оптимална физическа форма.

Адрес

бул. Александър Малинов № 91

Етаж 5, Офис 502

Младост 4, София

Работно Време

Пон - Пет: 09 – 18 часа

Съб: 10 - 17 часа

Неделя: Почивен ден