Епигенетика

генетика + начин на живот + околна среда = епигенетика

Начин на живот

Новата наука Епигенетика

Когато променяме начина си на живот, отношението и възприятието си към всичко около нас, ние променяме цялата си същност.

Проучвания, започнали още преди 40 години показват, че не сме роби на гените си, а че едни или други гени могат да се „изключват“ или проявяват в зависимост от нашата среда, емоциите, стила ни на живот т.е. от нашата свободна воля.

С това всъщност се занимава новата наука Епигенетика – от гръцки: епи – „над“, т.е. „свръхгенетика“. Тя е навсякъде – с какво се храним, къде живеем, с кого общуваме, как спим и дори по какъв начин остаряваме. Всички тези условия могат да причинят химични промени около гените, които могат да включват и изключват тези гени във времето. Микро-околната среда – нашите мисли, емоции, умствена и духовна енергия произвеждат мозъчни химикали, които могат да имат ефект върху генното изразяване.

„Положителните мисли оказват съществено влияние върху поведението и гените, но само когато са в хармония с вътрешната нагласа. Отрицателните мисли притежават същата сила. Когато разберем как положителните и отрицателните схващания влияят на биологичните процеси в нас, ще можем да използваме тези знания, за да се сдобием със здраве и щастие!” – Брус Липтън

 
Макро-околната среда също влияе върху организма чрез енергийни сигнали като например електромагнитните честоти, качеството на храните, които консумираме, ендо- и екзо-токсините, с които тялото се сблъсква ежедневно,  нашата социална мрежа, работата, която вършим, приятелите, които имаме и грижите, които даваме и получаваме.

Развитието на съвременните технологии създаде възможност за изследвания в био полето на човека – eнергийно-информационното, наричано още и квантово поле, което ни заобикаля и същевременно прониква в човешкото тяло. Учените вече могат да разчитат информация в това поле, използвайки технологични средства. Ние наричаме това епигенетична картография, която ни позволява да разберем по-добре въздействието на микро и макро околната среда върху нас и избирайки промяната, да разчетем най-оптималният и ефективен начин да въздействаме на собственото си генно изразяване.

 
Революционните открития на епигенетиката са в полза на всеки, който е осъзнал необходимостта от това да промени начина си на живот, да минимизира отрицателните ефекти от стареенето, да започне да спортува и да поддържа  хармонични отношения с близките си, както и да осигури благоприятна среда дори и по време на бременност.

отключете потенциала си

S-Drive технология

Открийте отговорите само за 15 минути, като използвате уникалната и иновативна неинвазивна немска технология S-Drive, за да получите персонализирана Епигенетична картография, с най-важните за Вас характеристики и данни на база личната Ви био-информация.

S-Drive технология
Адрес

бул. Александър Малинов № 91

Етаж 5, Офис 502

Младост 4, София

Работно Време

Пон - Пет: 09 – 18 часа

Съб: 10 - 17 часа

Неделя: Почивен ден